Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Обявиха датите за следващото издание на изложението ROBOTICS в Любляна

12.11.2021   |   Предстоящо
 

Следващото издание на международното изложение ROBOTICS ще се състои в Любляна от 15 до 17 февруари 2022 г., съобщиха организаторите от ICM. ROBOTICS 2022 ще се проведе паралелно със специализираните изложения за високи технологии IFAM и INTRONIKA.
 
В светлината на прожекторите ще бъдат актуалните тенденции в сектора на роботиката. Програмата включва форуми, дискусии, семинари и уъркшопове. Събитието ще предложи и възможности за установяване на нови бизнес контакти и В2В срещи.
 
В изложението традиционно взимат участие производители и доставчици на роботи, разработчици, доставчици на компоненти и резервни части за роботи и поддръжка, доставчици на софтуерни решения, системни интегратори и др.
 
Предходното издание на изложението, което се проведе през 2020 г., привлече 85 изложители от 9 държави и 3402 посетители от 16 страни. В сравнение с 2019 г. броят на посетителите се е увеличил с 8%. 92% от изложителите, участвали през 2020 г., възнамеряват да се включат отново, 82% са доволни от интереса, показан към техните продукти, а 73% са участвали за трети път в изложението.
 
Повече за организацията на ROBOTICS 2022 и възможностите за участие можете да научите тук.

     
Източник: ICM

Ключови думи: ICM   ROBOTICS 2022   роботи   системни интегратори  

Област: Роботика  

IEC MachTech

Подобни статии

BGRobots
Bimex

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПредстоящоТехнологииПроектиСъбитиятаОбучения/СеминариРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...