Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

AWS организира виртуален акселератор за стартъпи в областта на роботиката

10.12.2021   |   Начало»Бизнес

Amazon Web Services организира съвместно с MassRobotics  4-седмичен акселератор за стартиращи компании в областта на роботиката от цял свят. Програмата ще осигури технически, бизнес и менторски ресурси на избрана група от стартъпи, които желаят да използват AWS при справянето с предизвикателствата, свързани с разработването, внедряването и управлението на роботи. MassRobotics ще предостави своя опит в областта на рисковия капитал и разрастването на стартиращи предприятия в рамките на  интензивна учебна програма, която е специално разработена да ускори растежа им с помощта на услугите и решенията на AWS Robotics.

За участие могат да се регистрират частни стартъпи в ранен етап на развитието си (с приходи под 10 млн. долара и привлечени средства под 100 млн. долара), специализирани в технологии в областта на роботиката. Кандидатстването не изисква стартъпите  да използват AWS понастоящем. 

Виртуалният AWS Robotics Startup Accelerator ще се проведе през първата четвърт на 2022 г., а срокът за кандидатстване е 16 януари 2022 г. На 10 януари организаторите ще проведат информационна сесия за събитието. Повече информация и детайли как да се включите може да намерите тук.

     
Източник: AWS Robotics; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: AWS Robotics   роботика  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...