Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Върхови технологии за роботизирани системи с машинно зрение от Ехнатон

Ехнатон предлага върхови технологии за роботизирани системи с машинно зрение благодарение на дългогодишното си сътрудничество с двама от водещите в световен мащаб производители на индустриални роботи и средства за автоматизация – Mitsubishi Electric FA, и на решения за визуална инспекция и идентификация – Cognex.

Компанията е реализирала десетки успешни проекти с общо над 140 индустриални робота в България и чужбина. Тя е и една от първите инженерингови фирми, които разработват проекти за машинно зрение в България.

Надеждното и последователно разрешаване на сложни промишлени казуси със системи за машинно зрение носи редица ползи на производствените предприятия. Сред тях са пълна автоматизация с минимум човешки грешки и редуциране на оперативните разходи, увеличаване на ефективността на производството и редуциране на разходите на суровини наред с повишаване на качеството на продукцията при по-нисък процент рекламации и защита на имиджа на производителя.

Сред най-иновативните продукти, с които могат да се изградят качествени, надеждни и функционални решения за автоматизация, комбиниращи роботизирани системи и машинно зрение, са системите за 3D инспекция 3D-A5000 и 3D-L4000 на Cognex и роботите RV-FR и ASSISTA на Mitsubishi Electric FA.

Cognex 3D-A5000 с 3D LightBurst технология за високоскоростно регистриране на изображенията заснема 3D изображения с висока разделителна способност. Тези изображения в комбинация с инструменти Cognex 3D във VisionPro правят 3D-A5000 идеална за широк спектър от приложения – от проверка при асемблиране до измерване в реално време и роботизирано насочване.

Иновативната In-Sight 3D-L4000 комбинира 3D технологията за лазерно измерване с функционалността на смарт (интегрирана всичко-в-едно) камера. Предоставя висококачествени 3D изображения при супер висока обработка благодарение на патентованата уникална технология за формиране на изображение от калибриран насочен лазерен лъч без шумове от отблясъци и разсейване (sparkle-free blue laser optics).

Гамата RV-FR включва високоскоростни роботи с 6 оси на движение за постигане на изключителна прецизност и бързо действие при процеси на асемблиране, обслужване на оборудване и други роботизирани манипулации. Моделите се отличават с интелигентни функции от следващо поколение, високо ниво на безопасност при съвместна работа и функции за интегриране FA-IT.

Колаборативните роботи ASSISTA разчитат на най-ново поколение серво системи MR-J5, които осигуряват висока повторяемост и надеждност, и контролери CR800 за достъпна комуникационна свързаност. Функции като превантивна, предсказуема и отдалечена поддръжка гарантират дълъг експлоатационен живот.

 

София 1756
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/817600, 0888000061
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Mitsubishi Electric   Cognex 3D-A5000   In-Sight 3D-L4000   ASSISTA   роботи  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...