Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Сертифицирани обучения за развитие на бизнеса с Kawasaki Robotics

Kawasaki Robotics – японска компания с над 50-годишен опит в областта на роботизацията, предлага роботизирани решения за широк спектър от приложения, които имат голям потенциал при роботизацията на производствените процеси в съответствие с изискванията на Индустрия 4.0.

С цел да увеличи присъствието си в Централна и Източна Европа компанията създаде  Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB през юли 2020 г., който отговаря за развитието на продажбите, маркетинга и сътрудничеството в партньорския канал в 11 държави в Централна и Източна Европа.

Kawasaki Robotics е произвела над 2000 робота от 80 модела за различни приложения, включително за обработка и обслужване на машини, заваряване и палетизиране, които са сред най-използваните приложения у нас. Роботите са лесни за програмиране, бързи и прецизни.

Компанията предлага сертифицирани обучения за работа с индустриалните роботи и приложения на Kawasaki Robotics за инженери по роботика и автоматизация. Всеки участник разполага със собствена станция за обучение, включваща компютър, печатно ръководство и робот. Обученията се провеждат от специалисти с богат практически и преподавателски опит.

Сред българските компании, възползвали се от услугите на Центъра за компетентност и обучение на Kawasaki Robotics в Краков, е и производителят на инструменти за металообработка и екипировка за машини с ЦПУ ВСК Кентавър. От фирмата споделят, че обучението в Центъра в Краков е било вълнуващо преживяване за екипа на фирмата. "Проведохме 4-дневен интензивен курс  за начинаещи.  Не знаехме какво да очакваме, тъй като имахме ограничен опит с роботи Kawasaki, защото неотдавна бяхме закупили два робота RS080NF E02. Нашите инструктори приложиха много интензивен и целенасочен преподавателски подход, който беше практичен до крайност, но същевременно отзивчив и приятелски. Всички наши съмнения изчезнаха по време на обучението, тъй като въпросите ни получиха прости, но изчерпателни отговори и учебни примери.  Накрая нашите инженери си тръгнаха с добра база от практически познания за това как се управляват и програмират роботи, като с нетърпение очакваха да приложат наученото в реална работна среда. Всичко се получи много добре", разказва Георги Михайлов от ВСК Кентавър.

Повече за Kawasaki Robotics CEE HUB можете да научите тук

 

За контакт:

Артур Талага
Мениджър Продажби
M: +48 663 890 123
E: a.talaga@kawasakirobotics.pl
LinkedIN: Artur Talaga
Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB

Минко Ангелов
Изпълнителен директор
M: +359 286 830 43
E: minko@bimextools.com
www.bimextools.com
Bimex Ltd.

 

     
Източник: Bimex

Ключови думи: Kawasaki Robotics   Bimex   роботи   обучения  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...