Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Kawasaki кани клиентите си в своя Център за компетентност и обучение

Kawasaki Robotics – лидер и пионер в областта на индустриалната роботика в Япония, разширява развитието на бизнес дейността си в Централна и Източна Европа. Компанията има богат опит в роботизацията за заваряване, палетизиране, обслужване на машини, манипулиране, сглобяване, запечатване, дозиране – всички тези приложения имат голям потенциал за роботизация на производствените процеси в съответствие с изискванията на Индустрия 4.0.

Фирмата провежда проучвания за "доказване на концепцията" преди инвестиция. Те позволяват да се определи възможността за изпълнение на сложни и оригинални проекти. Професионална помощ и съвети се предоставят от опитни инженери. В Центъра за компетентност и обучение на Kawasaki Robotics доставчиците могат да видят демонстрационни стендове, които ще затвърдят доверието им и ще помогнат на клиентите им да вземат решение за инвестиране в роботизация. Можете да посетите виртуално шоурума тук или да насрочите посещение.

Kawasaki Robotics разполага с демонстрационни стендове с роботизирани системи за работа с машини с ЦПУ, интегрирани със системи за машинно зрение. Роботизираната клетка Kawasaki RS020N е оборудвана със системата за 3D зрение Photoneo. Приложението за събиране позволява на робота да взема свободно разпръснати детайли от кош. Предимството на системата Photoneo е, че тя не само предоставя на контролера на робота позицията на точката на вземане, но и генерира цялата траектория от началната до изходната позиция с взетия детайл. При определяне на траекторията се проверява вероятността за сблъсък между инструмента и робота и заобикалящата го среда. Ако се установи риск от сблъсък, това решение се отхвърля от списъка с възможни траектории.

Можете да видите тези демонстрационни приложения тук и да разгледате виртуално центъра за компетентност и обучение в Краков.  

 

За контакт:

Артур Талага
Мениджър Продажби
M: +48 663 890 123
E: a.talaga@kawasakirobotics.pl
LinkedIN: Artur Talaga
Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB

Минко Ангелов
Изпълнителен директор
M: +359 286 830 43
E: minko@bimextools.com
www.bimextools.com
Bimex Ltd.

     
Източник: Bimex

Ключови думи: Kawasaki Robotics   Bimex   роботи   обучения  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...