Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Най-новата версия на софтуера за програмиране на роботи SprutCAM ще бъде представена на automatica в Мюнхен

SprutCAM Tech и Datentechnik Reitz ще представят най-новата версия на софтуера за офлайн програмиране на роботи SprutCAM по време на международното изложение за роботика и интелигентна автоматизация automatica от 21 до 24 юни в Мюнхен. Това съобщиха за Robotics-Bulgaria.com от фирма BG Robots, официален представител на SprutCAM в България.

Посетителите на общия щанд на двете компании (238 в зала KUKA 4) ще могат да се запознаят с множеството нови функции на SprutCAM X v.16. Изложителите са подготвили и атрактивна демонстрация за своите гости – с помощта на промишлен робот, който ще бъде част от експозицията, те ще покажат на живо как се случва планирането на траекторията на обработващите инструменти в новата версия на платформата.

"SprutCAM Robot излиза отвъд границите на традиционните продукти за симулация в сферата на индустриалната роботика. Софтуерът включва инструменти за цялостно програмиране, планиране и изчисляване на траекторията на инструмента във всякакви роботизирани приложения. Траектории могат да бъдат генерирани директно от всички 3D CAD продукти. Програмата позволява симулация 1:1 на реалната конфигурация и всичките й допълнителни оси и спомагателни системи. SprutCAM гарантира безопасни автоматизирани движения, без рискове от сблъсък", коментират от SprutCAM Tech.

"Една от най-успешните стратегии на SprutCAM Tech е разработването на модул за програмиране на индустриални роботи. Той позволява пълноценно използване на възможностите на един промишлен робот и то на много атрактивна цена в сравнение с пазарните си аналози. Софтуерът разширява още повече функционалността на роботите, позволявайки с една машина да се извършват широк спектър от дейности – фрезоване, шлифоване, полиране, изрязване, гравиране, заваряване, 3D принтиране и т. н. По този начин роботът се превръща в универсална система – перфектно решение за множество приложения", допълват от BG Robots.

     
Източник: BG Robots

Ключови думи: BG Robots   БГ Роботс   SprutCAM   automatica   програмиране на роботи   индустриални роботи   3D CAD  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...