Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Kawasaki Robotics – готови за всяко индустриално приложение

Портфолиото на японския лидер в сферата на промишлената роботика Kawasaki Robotics обхваща богата гама роботизирани системи, предназначени за разнообразни практически сценарии. Всяка продуктова серия разполага с уникален набор от предимства, които допринасят за оптимизиране на процеса по изграждане на технологичните линии и улесняват внедряването в комплексни и интензивни приложения.

Решения за стандартни и специализирани задачи

Сериите индустриални роботи BX и BT на Kawasaki са разработени за изпълнение на задачи в сферата на роботизираната манипулация и спомагателни дейности към други машини. Моделите от тези гами се отличават с вътрешно окабеляване, компактен дизайн, широк работен обсег и усъвършенствани технологии за управление на движението, както и с комбинация от специализирани функции и характеристики, които ги правят подходящи за тежката промишленост.

Kawasaki Robotics предлага също и роботи, проектирани за високоскоростни приложения в областта на палетизацията, изискващи голяма товароносимост и удължен работен обсег. Разнообразието от софтуерни възможности позволява на потребителя бързо и лесно да генерира разнотипни програми и да осъществява непрекъснат мониторинг на системата.

Роботите Kawasaki са отлично средство за палетизиране на кашони и картонени кутии, торби, кофи, стъклени бутилки и опаковки със замразени храни. В допълнение към високоефективни решения за всички тези популярни приложения, гамата на японския производител включва и модели за специфични задачи като лепене, боядисване, асемблиране, pick-and-place операции, шлифоване, рязане и др.

Високоефективни спомагателни системи

Портфолиото на Kawasaki обхваща още богат избор от спомагателни системи, включително заваръчни позиционери от фамилията K-Positioners и линейни релсови механизми – K-Tracks. Системите K-Positioners могат да манипулират с продукти с тегло от няколко килограма до над 3 тона. Релсовите механизми K-Tracks (наричани още "Седмата ос на робота") се грижат за транспортиране на роботите между отделните работни станции.

Всяко от тези решения може да бъде доставено незабавно в стандартна конфигурация или да бъде изработено и оборудвано по индивидуален дизайн на клиента, отговарящ на конкретните изисквания на приложението.

Усъвършенстван софтуер за програмиране и управление

Софтуерът за програмиране и управление на промишлени роботи от Kawasaki прави възможна бързата автоматизирана смяна както на обработващи инструменти, така и на сервоуправляеми крайни манипулатори.

Редица продукти и услуги в гамата на японския производител, включително персонализирани терминали с човеко-машинен интерфейс и системи за безопасност, предлагат възможности за пълноценно взаимодействие между оператора и процеса по роботизирано обслужване на машини.

Индустриалните роботи Kawasaki позволяват както опростено "Block Step" програмиране, така и генериране на работни програми и конфигуриране посредством цялостния програмен език Kawasaki AS – при изграждане на усъвършенствани решения за комплексни приложения.

Демонстрационни приложения на роботите Kawasaki можете да видите в Центъра за компетентност и обучение на компанията в Краков, Полша – чрез виртуална обиколка на шоурума или посещение на място.

 

За контакт:

Marcin Brydak
International Account Manager

M: +48 603 790 051
E: m.brydak@kawasakirobotics.pl
LinkedIN: Marcin Brydak 
Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB

Минко Ангелов
Изпълнителен директор
M: +359 286 830 43
E: minko@bimextools.com
www.bimextools.com
Bimex Ltd.

     
Източник: Бимекс Лимитид

Ключови думи: Бимекс Лимитид   Bimex   Kawasaki Robotics   Kawasaki   BX   BT   K-Positioners   K-Tracks   промишлени роботи  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...