Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

BG Robots обнови визията и съдържанието на фирмения си уебсайт

10.08.2022   |   Начало»Бизнес

Уебстраницата на BG Robots е с изцяло осъвременена визия и значително обогатено съдържание, съобщиха специално за Robotics-Bulgaria.com от офиса на компанията. Обновеният дизайн е съобразен с потребностите от още по-гъвкав, информативен и функционален канал за комуникация с потенциалните и настоящи клиенти и партньори на фирмата във връзка с позитивните тенденции в бизнес развитието й, уточняват от BG Robots.

Менюто на модернизирания фирмен уебсайт включва раздели, посветени на някои от най-значимите актуални проекти и реализации на компанията, както и на водещите типове решения, които BG Robots разработва и внедрява у нас. Сред ключовите приложения, по които екипът работи, са заваръчните и палетизиращите роботи, роботите за фрезоване и шлайфане, pick-and-place системите, роботизираните абканти и манипулатори, както и специализираните конфигурации за изпълнение на конкретни работни задачи.

Основната текстова информация е допълнена от разнообразно илюстративно съдържание, технически данни и характеристики на отделните продуктови групи, бележки относно поддръжката на софтуер и комуникационните интерфейси, както и детайлен обзор на методите и техниките, които могат да бъдат реализирани посредством съответното оборудване.

Специален раздел в новата страница е отделен на софтуерното решение за програмиране на роботи, CNC машини и стругове SprutCAM, чийто официален представител в България е BG Robots. Разширеното съдържание на корпоративния сайт включва още детайлна информация за дейността на компанията и нейната клиентска и партньорска мрежа, връзки с фирмените профили в социалните мрежи, както и удобна контактна форма.

     
Източник: BG Robots

Ключови думи: BG Robots   KUKA   промишлени роботи   индустриални роботи   уебсайт   роботика  

Област: Роботика  

е-книга Дигитални производствени иновации
Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Бизнес
е-книга Дигитални производствени иновации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...