Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Френски дистрибутор на специализирани хващачи за индустриални роботи търси партньори

07.10.2022   |   Начало»Бизнес

Френска компания, специализирана в дистрибуцията на едно- и многопръстови хващачи за промишлени роботи и манипулатори в автоматизирани производствени линии и Industry 4.0 приложения, търси партньори в Европа, с които да сключи търговски споразумения с възможности за техническо съдействие.

Фирмата предлага широка гама компоненти и решения за роботизирани системи и коботи, включително гъвкави, паралелни, двойни, вакуумни, електрически, електромагнетични, адхезивни, "mono-pad" хващачи и др., подходящи за работа с различни по форма, размери, текстура и материал обекти и детайли в разнообразни приложни сценарии като сортиране, пакетиране, палетизиране, pick-and-place операции и т. н. Портфолиото на компанията включва стандартни, компактни, адаптируеми, регулируеми и специализирани модели, предназначени за тесни пространства, с вградени сензори за сила, въртящ момент и близост, за приложения с висока товароносимост и др. Продуктите са лесни за конфигуриране и готови за въвеждане в експлоатация, отличават се с висока прецизност и надеждност.

В профила на подходящите партньори попадат европейски предприятия от всякакъв мащаб и от всички сектори на индустрията - автомобилостроене, фармацевтична, козметична индустрия и др. Търсят се вече роботизирани производства, които имат желание да подобрят своята гъвкавост, ефективност и конкурентоспособност.

Повече информация относно възможностите за търговско коопериране можете да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   търговско коопериране   индустриални роботи   коботи   хващачи  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...