Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Международната федерация по роботика с нов вицепрезидент

16.06.2023   |   Начало»Кариери
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От Международната федерация по роботика (IFR) обявиха, че Такаюки Ито от FANUC Corporation е избран от изпълнителния борд за вицепрезидент на организацията. Той наследява на поста Кенджи Ямагучи, също представител на японската корпорация.

 

65-годишният Ито официално ще представлява Федерацията заедно с президента Марина Бил, която встъпи в длъжност през 2022 г. Той разполага с над 4 десетилетия професионален опит в сферата на роботиката.

 

Професионален път

 

Понастоящем Ито изпълнява ролята на старши управляващ директор на бизнес дивизиите за роботика и продажби на японската компания, а първото му назначение в корпоративната структура на FANUC e през 1981 г. на длъжността софтуерен инженер.

 

През 1997 г. Такаюки Ито заема позицията изпълнителен вицепрезидент на базираното в Детройт подразделение FANUC Robotics North America. През 2002 г. експертът се завръща в компанията майка на поста генерален мениджър на технологичния център по роботика в сградата на централното управление на FANUC в Япония.

 

 

IFR – "гласът" на глобалния бранш

 

Международната федерация по роботика функционира като официален браншови орган на глобалния бизнес в сегмента. Организацията с нестопанска цел е основана през далечната 1987 г., както обединява и представлява множество национални асоциации, академични институти, производствени и сервизни компании, разработчици, интегратори, търговци и дистрибутори от над 20 държави.

 

Сред акцентите в дейността на IFR е провеждането на задълбочен ежегоден мониторинг и множество фокусирани пазарни и технологични проучвания върху световния пазар на индустриални, сервизни и други типове роботи.

 

     
Източник: IFR

Ключови думи: IFR   Международна федерация по роботика   вицепрезидент   FANUC Corporation   роботика   индустриални роботи  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Кариери

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...