Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Как безхартиеното производство и lean практиките повишават ефективността ще разгледа безплатен уебинар на Next Consult, SAP и PARAi

26.06.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Next Consult, SAP и Професионалната асоциация за роботика, автоматизация и иновации (PARAi) ще проведат съвместен специализиран уебинар на 12 юли т. г. от 15:00 ч. местно време.

 

Безплатният онлайн форум с продължителност 90 минути ще насочи вниманието към възможностите за повишаване на ефективността на технологичните процеси в съвременните предприятия чрез внедряването на безхартиено производство, модерни lean практики, средства за автоматизация и роботизация.

 

Събитието обединява водещи експерти в областта

 

Представители на глобалната технологична компания SAP, която разработва софтуерни решения за управление на предприятия, ще запознаят аудиторията с идеите и експертизата си в сферата на дигитализацията на технологичните процеси, като ще поставят фокус върху предимствата на безхартиеното производство и стратегиите за постигането му.

 

В рамките на уебинара от PARAi ще разкажат за приноса на асоциацията в развитието на високотехнологичната екосистема в страната, във внедряването на иновации и в установяването на контакти между бизнеса, академичните среди и институциите.

 

От консултантската компания Next Consult, която специализира в областта на дигиталната трансформация на бизнеса, ще споделят опита си в сектора и ще обобщят най-важните аспекти и водещите тенденции в сферата на lean практиките, като ще дадат и интересни примери за това как предприятията могат да оптимизират производствените си процеси.

 

Основни теми и възможности за участие

 

Сред водещите теми, които специалистите ще дискутират в рамките на уебинара, са:

 

  • Ползи от внедряването на безхартиено производство – намаляване на документацията, повишаване на точността на данните и улесняване на вземането на решения в реално време;
  • Актуални тенденции в lean производството и възможности за оптимизация на процесите посредством lean практики;
  • Последни достижения при технологиите за роботизация и автоматизация на производствените процеси.

Виртуалният семинар е насочен към собственици и мениджъри на предприятия, процесни инженери, специалисти по роботика, автоматизация и др.

 

Своето участие в събитието можете да заявите тук. За допълнителна информация се свържете със Зорница Колевски, маркетинг мениджър в Next Consult, на тел. +359 896 374 210.

 

     
Източник: Next Consult; снимка: Dreamstime

Ключови думи: Next Consult   SAP   PARAi   безхартиено производство   lean производство   lean практики   дигитализация   роботика   автоматизация  

Област: Роботика  

е-книга Дигитални производствени иновации
Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията
е-книга Дигитални производствени иновации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...