Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

RoboClub.bg с модернизирана лабораторна база и обновен уебсайт

01.09.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Една напълно реновирана и една ремонтирана нова лаборатория вече са на разположение на младите таланти от Студентски клуб по роботика (RoboClub.bg) към Техническия университет в София, съобщи специално за Robotics-Bulgaria.com председателят на организацията Денис Исметов.

 

Клубът наскоро изцяло осъвремени и допълни и страницата си в интернет, за да предоставя по-подробна информация за разнообразните събития, проекти и направления в дейността си на всички бъдещи, настоящи и минали членове, партньори и колеги.

 

Нови лаборатории – нови възможности за обучение

 

В рамките на проекта за модернизация на лабораторната база на RoboClub.bg, изпълнен през сезон 2022 г. със съдействието на спонсорската мрежа на клуба, е обновена – пренаредена, освежена и модернизирана, както и пригодена за безпроблемна работа, основната лаборатория 9405.

 

 

"В рамките на сезон 2022 Клубът по роботика към ТУ-София се сдоби и с нова учебна лаборатория, в която да провежда своята дейност. Лабораторията беше изцяло ремонтирана и освежена с нови мебели и техника, като към днешна дата се използва като работилница и кабинет за седмични срещи", разказва Денис Исметов.

 

В рамките на инициативата помещенията са пребоядисани и освежени, закупени са нови компютърни станции и монитори, работни бюра и столове, като са осигурени и всички необходими ресурси за безпроблемна работа по бъдещите проекти на клуба.

 

 

Ново "лице" в мрежата

 

Освен материалната база, от RoboClub.bg изцяло освежиха и основната си уеб платформа www.roboclub.bg. Страницата е усъвършенствана с много ново текстово и снимково съдържание, като включва детайлна информация за актуалните новини и отличия, историята, развитието на клуба и водещите направления в дейността му: автоматизация и роботика, състезателна роботика, AI и софтуерни науки, електроника и IoT технологии, 3D моделиране и проектиране.

 

 

В секцията "Проекти" желаещите могат да се запознаят и с последните инициативи на организацията, включително серията от информационни събития на живо Robotalks, националното състезание 3D Tech Modeling, както и едно от най-очакваните събития в света на състезателната роботика у нас "Дни на роботиката".

 

     
Източник: RoboClub.bg

Ключови думи: RoboClub.bg   Клуб по роботика   ТУ-София   роботика   лаборатория   състезателна роботика  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...