Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Иновациите в роботиката през призмата на експертите на първия Industrial Tech Forum – Sofia

08.09.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Можем ли изобщо да говорим за иновации в промишления сектор без да споменем новостите в роботиката? Кои са последните технологични достижения в този сектор с приложение на пазара у нас са си поставили за цел да покажат пред аудиторията организаторите на дебютния Industrial Tech Forum – Sofia от водещото издателство за специализирана техническа периодика у нас през последните 25 години TLL Media и партньорите им от Интер Експо Център.

 

Новият практически ориентиран презентационен формат, който ще се проведе на 4 октомври в модерната конферентна зала "Витоша" на изложбения център, ще съпътства тазгодишното издание на най-голямото събитие за индустриални машини и продукти в България MachTech&Innotech Expo (от 3 до 6 октомври).

 

Професионалните експерти под един покрив

 

С призива да се потопим заедно "В дълбините на технологиите" организаторите събират под един покрив и в присъствен формат множество изтъкнати специалисти и капацитети в сектора. В рамките на презентационната програма на събитието водещи световни и български производители ще демонстрират с реални истории и интересни примери кои са най-значимите и модерни машини, системи и технологии, внедрени в практиката.

 

Професионалният форум с прецизно селектирана тематика ще постави силен акцент върху възможностите за нетуъркинг между посетители и представящи технологиите фирми и експерти чрез паузи, срещи и интерактивни формати. Своето участие в програмата са потвърдили от Fritz Studer, Ехнатон България, Schneider Electric, Endrich Bauelemente Vertriebs, Lentis Technologies, Zeiss Industrial Quality Solutions, Multivac Bulgaria Production, Next Consult, АББ България, Риск Инженеринг, Ритал, ЛогиСофт, Lindstrom Group и др.

 

С приветствия към сектора и експертен поглед върху последните технологичните иновации очакваме да се включат доц. Пламен Угринов от Технически колеж - Казанлък, изпълнителният директор на БАСЕЛ инж. Орлин Димитров, търговският съветник към Австрийско посолство и ръководител на Advantage Austria Филип Купфер, изпълнителният директор на Аутомотив Клъстер България Любомир Станиславов, съоснователят и член на Управителния съвет на PARAi Кристиян Михайлов, Андреа Конто Мерони, президент, и Деница Менгова, вицепрезидент на Confindustria Bulgaria и др.

 

Предварителна програма на събитието вижте тук.

 

В дълбоките води на роботиката

 

Роботиката логично ще бъде една от основните теми на форума, организиран от екипа на водещите медии за индустриални технологии у нас – сп. Инженеринг ревю и порталите IndustryInfo.bg, а публиката ще има възможност да научи какви са най-актуалните новости при индустриалните роботи, роботизираните процеси и приложения, периферията и аксесоарите. Сред останалите направления в тематичния обхват на Industrial Tech Forum ще бъдат автоматизацията, адитивните технологии, металообработката и обработката на пластмаси.

 

 

Партньори на премиерното издание на събитието са Професионалната асоциация по роботика, автоматизация и иновации (PARAi), Студентски клуб по роботика към Технически университет – София (RoboClub.bg), Българска асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ), Българска браншова камара – машиностроене, Enterprise Europe Network, Фондация "Приложни изследвания и комуникации", ARC Consulting и др.

 

Технологиите съвсем отблизо

 

Участниците в първия по рода си Industrial Tech Forum ще имат уникалната възможност да се докоснат до иновациите в сферата на роботиката и съвсем отблизо – в рамките на демонстрационната програма на събитието.

 

В паузите между модулите ще се провеждат интерактивни демонстрации на интересни проекти и разработки на живо, сред които ще можем да видим иновации от Festool България, Лаборатория "Изкуствен интелект и CAD системи" на София Тех Парк, Студентски клуб по роботика към ТУ-София, Ученически институт за компютърни иновации и производства (SCIFI) към Американския колеж в София, Технологично училище "Електронни системи" към Техническия университет в столицата и др.

 

Достъпът до събитието е безплатен след предварителна регистрация тук.

 

Новостите относно организацията и провеждането на форума имате възможности да следите в медийните канали на TLL Media, както и във Facebook страницата на събитието.

 

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Industrial Tech Forum   MachTech&InnoTech   Интер Експо Център   роботика   автоматизация   индустриални технологии  

Област: Роботика  

е-книга Дигитални производствени иновации
Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията
е-книга Дигитални производствени иновации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...