Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Стартира подготовката на Европейския форум по роботика 2022

Следващото издание на Европейския форум по роботика ще се състои от 22 до 24 март 2022 г. в Ротердам, Нидерландия, съобщиха организаторите от euRobotics.

Форумът, който се провежда ежегодно от 2010 г., традиционно събира представители на изследователската общност, инженери, мениджъри, предприемачи и правителствени организации, които дискутират последните технологични постижения и тенденции в сектора и как могат да се ускорят иновациите в областта на роботиката.

Целта на euRobotics е да стимулира европейските изследвания в областта на роботиката, развитието и иновациите и да допринесе за създаване на положителна нагласа към роботите. euRobotics си партнира с Европейската комисия в публично-частното партньорство SPARC в рамките на програма "Хоризонт 2020" за развитие и прилагане на стратегия и пътна карта за изследователска дейност, технологично развитие и иновации в роботиката. В момента организацията участва в подготовката на бъдещото партньорство за изкуствен интелект, данни и роботика ARDA в рамките на програмата "Хоризонт Европа". 

     
Източник: euRobotics; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: euRobotics   Хоризонт Европа   ЕК   роботи  

Област: Предстоящо  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...