Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Дигиталните тенденции на пазара на роботи ще откроят от АББ България на Industrial Tech Forum

28.09.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

АББ България се включва с експертен обзор на глобалния пазар на роботи в програмата на Industrial Tech Forum – Sofia – премиерното издание на професионалното събитие за иновации в промишления сектор, организирано от TLL Media и Интер Експо Център.

 

Специализираният форум ще се проведе на 4 октомври т. г. в модерната конферентна зала "Витоша" на конгресния център на ИЕЦ и ще съпътства водещата платформа MachTech&InnoTech Expo, която ще изпълни изложбените площи с последните новости при индустриалните машини и технологии от 3 до 6 октомври.

 

Мегатенденциите в сектора

 

Дигиталните тенденции на пазара на промишлени роботи ще бъдат основна тема на презентацията на АББ България, а лектор ще е Александр Новоселов, ръководител на бизнес направление "Роботика и дискретна автоматизация" в компанията.

 

Специалистът ще запознае аудиторията с някои ключови факти за развитието и глобалния бизнес на ABB в сферата на роботизираните технологии и ще акцентира върху стремежа на корпорацията да бъде близо до локалните си клиенти по цялата верига на стойността.

 

На фокус в представянето на Александр Новоселов ще бъдат основните предизвикателства, които срещат съвременните предприятия, както и водещите стратегии за преодоляването на бариерите пред автоматизацията.

 

 

От позицията на дългогодишния си опит в бранша експертът ще коментира мегатенденциите, които повишават търсенето на роботи и средства за автоматизиране на процесите и оптимизиране на операциите, ролята на данните и изкуствения интелект, както и критичните условия за успеха на едно производство.

 

Най-авангардните технологични достижения

 

Различен поглед към най-авангардните технологични достижения за промишления сектор с приложение в България ще покажат пред специализираната публика организаторите на дебютния Industrial Tech Forum – Sofia от екипа на водещите медии за индустриални технологии у нас – сп. Инженеринг ревю и порталите IndustryInfo.bg.

 

Най-новият събитиен формат на професионалната сцена в страната е изцяло практически ориентиран и със специално селектирана тематика, която ще обхване новостите в най-динамично развиващите се високотехнологични сектори – роботиката, автоматизацията, металообработката, обработката на пластмаси и адитивните технологии.

 

Аудиторията на събитието, съставена от експерти, професионалисти, ентусиасти и формиращи се специалисти в тези области – ще получи уникалната възможност да се запознае в дълбочина с абсолютни иновации при индустриалните решения от фирми лидери в световен мащаб в своите браншове.

 

Гостите ще се докоснат и до инженерния опит на глобално ниво на български компании, които реализират проекти в цял свят и са признат проводник на иновациите в промишления сектор у нас.

 

Най-вълнуващите новости в сферата на роботиката участниците във форума ще имат шанса да видят и съвсем отблизо – в рамките на ефектните демонстрации на живо по време на събитието, което ще се излъчва на живо в YouTube и Facebook.

 

Своето безплатно присъствие на Industrial Tech Forum можете да заявите с предварителна регистрация тук. Запознайте се и с останалите акценти в програмата на форума, до който остават само броени дни.

 

     
Източник: АББ България

Ключови думи: АББ България   ABB   дигитализация   пазарни тенденции   индустриални роботи   промишлени роботи   роботика   Industrial Tech Forum   Интер Експо Център  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...