Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новости от KUKA и SprutCAM са сред водещите акценти в участието на BG Robots на MachTech&InnoTech Expo

06.10.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

BG Robots представя водещи решения за българската индустрия с технологии на ключовите си партньори от KUKA и SprutCAM Tech в рамките на най-значимото у нас изложение за промишлени машини и системи MachTech&InnoTech Expo в Интер Експо Център от 3 до 6 октомври.

"Заповядайте на фирмения ни щанд (С5 в Зала 1 на изложбения център), за да се запознаете с екипа ни и с решенията, които можем да предложим за Вас и Вашия бизнес!", приканва управителят на компанията Величко Великов.

 

Обширно портфолио от проекти и реализации

 

BG Robots внася, продава, поддържа и сервизира промишлени роботи KUKA в България – нови и втора употреба. "Ние сме интегратор и официален системен партньор на KUKA за България. Разполагаме с голям опит във внедряването на индустриални роботи.

 

Реализирали сме над 60 проекта за многоосно фрезоване, заваряване, рязане, шкурене, палетизиране, pick-and-place операции и полиране, а сред клиентите ни са компании като Milara International, Sin Cars, Elica Yard, Alcomet, Heineken, Walltopia, Zagorka, Sonico, Sisecam и др.", допълват от екипа на фирмата.

 

 

"BG Robots е официален представител на SprutCAM Tech в България, като предоставя пълна поддръжка и обучение за работа с този уникален софтуер за програмиране на роботи и CNC машини", подчертават още от компанията.

 

BG Robots специализира в автоматизацията на промишлени процеси, интегриране на индустриални роботи в производството, инженеринг и изграждане на цялостни производствени линии или самостоятелни роботизирани клетки. Осигурява обучение и поддръжка за промишлени роботи KUKA.

 

Компанията работи интензивно върху собствени разработки, включително в сегментите на изкуствения интелект, машинното зрение и др. През годините фирмата активно участва във водещи изложения в страната, като MachTech&InnoTech, Международен Панаир Пловдив и т. н.
 

     
Източник: BG Robots; снимка: ИЕЦ

Ключови думи: BG Robots   KUKA   SprutCAM   MachTech&InnoTech   Интер Експо Център   ИЕЦ   индустриални роботи   промишлени роботи  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...