Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

SCHUNK акцентира върху интелигентните си хващачи на водещото изложение SPS в Нюрнберг

Глобалният лидер при технологиите за захващане и закрепване SCHUNK ще вземе участие в едно от най-значимите изложения в сектора на автоматизацията – SPS.

 

На фирмения си щанд (11 в Зала 3А) в конгресния център в Нюрнберг от 14 до 16 ноември тази година немският производител ще акцентира върху комбинацията от практични иновации и усъвършенствани платформи за автоматизация.

 

Посетителите на технологичния форум ще могат да научат повече за новостите в каталога на SCHUNK в три основни направления – мехатронни хващачи, гъвкави системи за манипулиране и решения за сектора на електромобилността.

 

Нови стандари в мехатронното захващане

 

За SCHUNK практичните и ориентирани към потребителя технологии за автоматизация, заедно с ефективните подходи към производството на бъдещето, са водещи принципи на иновационните процеси. Тези приоритети ще бъдат във фокуса на представянето на компанията и по време на SPS, където тя за пореден път ще се утвърди като надежден партньор на индустрията в преодоляването на предизвикателствата пред модерното производство.

 

Основна цел за германския производител е да даде на клиентите си оптимални възможности да повишат гъвкавостта, производителността и устойчивостта на бизнеса си чрез интелигентни компоненти, дигитализирани услуги и изчерпателно ноу-хау в сферата на приложенията.

 

Високоиздръжливи и широко приложими, универсалните електрически хващачи от серия EGU ще бъдат сред ключовите иновации на щанда на SCHUNK в Нюрнберг този ноември. С възможност да бъдат конфигурирани и като двойни захващащи модули, тези интелигентни устройства са подходящи за високоефективно обслужване на металорежещи и металообработващи машини.

 

На фокус в експозицията на немската компания на изложението ще бъде и друга умна серия в каталога й – хващачите EGK. Те задават нови стандарти в индустрията по отношение на гъвкавостта, свободата при интерфейсно свързване и надеждната работа. Предлагайки различни режими на захващане, устройствата от фамилията са отлично решение за множество разнообразни задачи в сферата на манипулирането с компоненти и изделия.

 

 

Новата единна електронна и софтуерна платформа на SCHUNK превръща интелигентната функционалност на хващачите в реалност. И тъй като съществуващите методи на захващане непрекъснато се оптимизират и надграждат, потребителите ще могат да се възползват от всяка новост при решенията на немската компания чрез удобни и навременни софтуерни ъпдейти.

 

Специализираните хващачи за малки компоненти EGK се представят отлично в боравенето с фини и чупливи детайли, което ги прави идеално приложими дори във взискателни приложения в лабораторния сектор или в производството на електроника. Универсалните хващачи EGU от своя страна са надежден избор за всяко популярно приложение, особено при необходимост от гъвкаво обслужване на машини.

 

В подкрепа на електрическата мобилност


Директните линейни оси от серия SLD на SCUNK са също толкова универсални и са подходящи и за най-динамичните работни сценарии. Това ново поколение електрически линейни задвижвания се отличава с голяма здравина и висока издръжливост, като в допълнение гарантира по-кратко времетраене на работните цикли и добавена производителност.

 

Посетителите на щанда на германския производител по време на SPS 2023 ще имат възможността да научат как тези системи допринасят за развитието на електромобилността, електронното производство и сектора на биотехнологиите. Сред примерите ще бъде комбинацията от високоскоростен линеен модул и гъвкав двоен хващач, която автоматизирано подрежда секции от статори тип "фиба" в електродвигателите в рамките буквално на секунда с впечатляващо висока повторяемост от 0,01 мм.

 

 


 

 

SCHUNK Intec EOOD
Spann- und Greiftechnik
1766 Sofia
253A "Okolovrasten pat"
Four Wind Workspace
Floor 1 office 102.1
Tel.: +359 882 524 342
Mobil: +359 882 524 342
hristo.nikolov@bg.schunk.com

 

     
Източник: SCHUNK Intec

Ключови думи: SCHUNK Intec   SCHUNK   SPS   интелигентни хващачи   EGU   EGK   електромобилност  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...