Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

A3 организира уебинар с фокус върху роботизираното шлайфане

27.10.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 31 октомври (вторник) от 18:00 до 19:00 ч. българско време ще се проведе специализиран онлайн семинар на тема "Производителност в полирането: oптимизирайте операциите си с решения за роботизирано шлайфане", организиран от Асоциацията за усъвършенстване на автоматизацията (A3) в партньорство с американския разработчик на софтуерни платформи за индустриална автоматизация Vention.

В рамките на виртуалното събитие експерти ще коментират възможностите, които разкриват автоматизираното шлайфане и полиране за съвременните промишлени предприятия.

 

За кого е предназначено обучението

 

Организаторите канят в уебинара да се включат професионалисти в областта, които притежават, управляват или работят в производствени цехове, дървообработващи фабрики и всякакви други индустриални обекти, в които се извършва довършителна обработка на детайли и изделия чрез полиране, шлайфане, абразивно почистване, пясъкоструене, шкурене и т. н.

 

По време на обучението собственици и управители на такива обекти ще споделят ценен опит, добри практики и полезни подходи при планирането и реализирането на проекти в сегмента.

 

Програмата на онлайн семинара ще проследи как интегрирането на роботизирани решения за шлайфане може да повиши производителността, да подобри качеството и синхронизацията на процесите, както и да гарантира рентабилна инвестиция с бърза възвръщаемост. Ще бъдат разгледани и предимствата, които осигуряват модулните концепции в сферата на автоматизацията по посока ускоряване на бизнес развитието на компаниите и надеждна подготовка на оборудването за бъдещи приложения.

 

 

Основни теми:

 

  • Предимства на роботизираното и автоматизирано шлайфане, полиране и шкурене, включително подобрена прецизност, постоянно високо качество и намалени разходи за труд;
  • Разходно ефективни възможности за внедряване на роботизирани системи за шлайфане, стриктно адаптирани към специфичните потребности и бюджет на дадено предприятие;
  • Стратегии за интегриране на процеси за автоматизирано шлайфане в съществуващи работни потоци с минимални прекъсвания на операциите и оптимизиране на производителността;
  • Подходи за калкулиране и максимизиране на възвръщаемостта на инвестицията в система за роботизирано шлайфане или полиране.

 

Своето участие в безплатния уебинар можете да заявите, като се регистрирате предварително тук.

 

     
Източник: A3

Ключови думи: A3   Vention   роботизирано шлайфане   роботизирано полиране   роботика   индустриални роботи   промишлени роботи  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...