Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Белгийски разработчик на платформа за свързаност на роботи и IoT устройства в метавселената търси партньори

24.11.2023   |   Начало»Пазар
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Белгийската компания Talemate, която разработва решения за автоматизация и свързаност, търси партньори в цяла Европа, с които да си сътрудничи в рамките на търговски споразумения, съобщават от мрежата за технологично и бизнес коопериране Enterprise Europe Network (EEN).

 

Фирмата е разработила иновативна и изцяло интегрирана платформа за "no-code" програмиране (без код), свързване и управление на роботи и IoT устройства в метавселената, като проявява интерес във връзка с пазарното й популяризиране и ускоряването на дигитализацията в индустрията да си партнира с бизнес организации в сегмента на софтуера и хардуера за роботизация и промишлена автоматизация.

 

Повече за решението

 

Платформата ZBOS дава възможност на предприятията да синхронизират и автоматизират работните потоци, да създават дигитални двойници и виртуални работни среди, да тестват ново оборудване и да обучават персонала си, както и да насрочват серии от събития за роботи и интелигентни устройства, които да се задействат при дадени условия или по график.

 

Продуктът е високоадаптируем и мащабируем. Той е съвместим с над 2 хиляди бранда на пазара на смарт устройства и инструменти за реални и виртуални приложения, както и с отворения API протокол MQTT за комуникация между машини, който е стандартен при изпращането на съобщения между IoT базирани системи.

 

Talemate търси партньори за софтуерна и хардуерна интеграция на решението в три основни направления – роботика, IoT и технологии за метавселената. Разработената от компанията платформа поддържа 52 езика, като е подходяща за интегриране в индустриални роботи, периферни и полеви свързани устройства, цялостни решения за изграждане на виртуални среди и др.

 

 

Подходящи партньори

 

В профила на подходящите партньори попадат малки, средни и големи фирми, институти, научноизследователски и развойни центрове и т. н. Фирмата очаква от сътрудниците си да разполагат с необходимата експертиза да продължат съвместно развитието на продукта и да разширят приложенията му в индустрията.

 

Сред изискванията към потенциалните партньори, посочени от белгийската компания в заявлението й към EEN, са:

 

  • Притежание на необходимия опит и сертификати;
  • Широка оперативна съвместимост на софтуерните или хардуерни продукти;
  • Опит в управлението на разнообразни екосистеми от устройства или интегрирането на фирмени решения в дигитализирани/роботизирани процеси и платформи;
  • Готовност и желание за работа в колаборация;
  • Възможност за мащабиране на бизнес дейностите;
  • Ориентираност към иновациите, нагласа и способност за бързо адаптиране и модернизиране на работните практики, технологии и оборудване и др.

Повече относно възможностите за търговско коопериране с фирмата ще научите тук.

 

     
Източник: EEN; снимки: Dreamstime

Ключови думи: EEN   Talemate   IoT   роботика   метавселена   роботизация   дигитализация   индустриални роботи   IoT устройства  

Област: Роботика  

е-книга Дигитални производствени иновации
Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Пазар
е-книга Дигитални производствени иновации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...