Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB и Growthway ще демонстрират иновации при машинното зрение в роботиката на съвместно събитие

29.02.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

АББ България ще представи последните новости при машинното зрение в областта на роботиката съвместно с един от водещите си партньори в сферата на интеграцията на видеосистеми и индустриални роботи - Growthway.

Специализираното събитие ще се проведе на 4 април т. г. в централния офис на ABB в страната, който се намира в столицата на адрес: бул. Витоша 89Б, сграда А, ет. 17, Милениум Център София.

 

За да вземете участие в събитието, е необходимо предварително да се регистрирате тук. Организаторите уточняват, че местата са ограничени.

 

Акценти в програмата

 

Партньорската проява ще даде възможност на участниците да се запознаят с някои от най-иновативните реални решения от сегмента на роботиката, както и да научат повече за актуалното развитие на технологиите за автоматизация от фирмените експерти.

 

Сред водещите теми на презентациите и демонстрациите в рамките на събитието ще бъдат и най-съвременните тенденции при програмирането. "Програмирането на роботи е по-лесно от всякога благодарение на непрекъснатите усилия на ABB за развитие и иновации", подчертават организаторите.

 

 

Ръководителят на бизнес направление "Роботика и дискретна автоматизация" Александр Новоселов и експертът от дивизията Георги Бахчеванов ще представят ключовите продукти от портфолиото на компанията в областта на роботиката.

 

Колегата им Владимир Георгиев от Growthway ще насочи вниманието на аудиторията към акцентите във фирмената дейност и ще даде интересни примери за успешни реализации на решения в сферата на машинното зрение. Събитието ще завърши с дискусия, в рамките на която гостите ще имат възможност да зададат своите въпроси към презентаторите и да споделят своя опит и наблюдения.

 

Технологична синергия и нови възможности

 

Внедряването на иновативни технологии, като системи за компютърно зрение, изкуствен интелект и усъвършенстван софтуер, води до революция в приложенията на индустриалните роботи, коментират от АББ България. Специалистите от компанията допълват, че тази технологична синергия подобрява оперативната ефективност и отключва нови възможности за автоматизация в различни индустрии.

 

"Роботите на ABB заемат водещи позиции на пазара на роботизирани решения в България. Те са добре познати с високото си качество и авангардните си технологии, осигуряващи непрекъсната работа в продължение на десетилетия. Growthway от своя страна има редица собствени разработки в областта на контрола на качеството, управлението на материални потоци и машинното зрение", разкриват още организаторите на предстоящото събитие.

 

     
Източник: АББ България

Ключови думи: АББ България   ABB   Growthway   машинно зрение   изкуствен интелект   роботика   индустриални роботи  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...