Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Полезни насоки за планиране на проекти за роботизация дава следващият уебинар от поредицата на А3

29.03.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От Асоциацията за усъвършенстване на автоматизацията (A3) обявиха датата на следващия уебинар от ежегодната поредица виртуални събития Automate Preview Series, които организацията провежда в периода на подготовка на изложението Automate. Тази година технологичното шоу ще се състои от 6 до 9 май в Чикаго.

 

Онлайн семинарът на тема "Автоматизирай сега: как да стартираме проекти за автоматизация и роботизация" е насрочен за 16 април т. г. от 17:00 до 18:30 ч. българско време.

 

Програма

 

Сред основните теми в програмата на събитието ще бъдат:

 

  • Какви въпроси да си зададем, когато планираме да автоматизираме;
  • Как да избегнем "подводните камъни" в процеса;
  • Как да изчислим периода за възвръщане на инвестицията;
  • Какво представляват т. нар. "твърди" и "меки" разходи (hard costs and soft costs) и как да ги изчислим;
  • Как да открием правилните партньори за своя проект и др.

"Да се възползваме от потенциала на автоматизацията в епоха на изобилие от възможности! Разходите могат да бъдат изцяло оптимизирани, а уменията на роботите и автоматизираните решения непрекъснато еволюират. Автоматизирането никога не е било по-лесно, рентабилно или ефективно от сега. Но както е при всяко пътуване, и в проектите за роботизация трябва да започнеш с първите стъпки, за да достигнеш до крайната си дестинация. В рамките на уебинара ще получите ценни съвети в тази насока от доказани в индустрията експерти", разкриват организаторите.

 

За участие в събитието е необходимо предварително да се регистрирате безплатно тук.

 

Лекторите

 

Лектори на виртуалния семинар ще бъдат специалисти от няколко популярни глобални компании в сегмента на индустриалната роботика и автоматизация – Kardex, Vention, Doosan Robotics и wheel.me:

 

  • Президентът на Kardex Solutions Мич Хейс ще сподели успешни примери от дейността на компанията в разработването на решения за логистичния сектор и интралогистиката;

 

  • Джеф Тиманус, вицепрезидент "Софтуерно инженерство" във Vention ще запознае аудиторията със спецификите при създаването на софтуерни решения за преодоляване на комплексни предизвикателства в автоматизацията;

 

  • Кей Си Ким, директор "Продажби" в Doosan Robotics за региона на Северна и Южна Америка, ще даде полезни насоки на участниците в уебинара, базирани на дългогодишния му опит в редица компании в сектора на роботиката;

 

  • Глобалният ръководител "Продажби" в wheel.me Кай Креос-Немкок ще разкрие как иновативната компания е подпомогнала някои от най-големите предприятия в света да автоматизират операциите си. wheel.me предлага пионерски подход към роботизацията чрез трансформиране на елементи от съществуваща инфраструктура в мобилни роботи.

 

     
Източник: A3

Ключови думи: A3   Automate   уебинар   роботизация   автоматизация  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...