Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

TLL Media и порталът за роботика с ценно отличие от RoboClub.bg за поредна година на успешно партньорство

26.04.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Малко по малко остава в миналото онази леко дъждовна събота, в която стотици ученици, студенти и младежи от цялата страна за пореден път "изригнаха" под покрива на Техническия университет в столицата с талант и креативни разработки в рамките на най-голямото и значимо събитие в сферата на състезателната, образователната и младежка роботика у нас.

 

Емоциите от Robo Days '24 обаче със сигурност още дълго ще владеят всички участници.

 

С гордост споделяме, че по време на тазгодишното издание на националното състезание "Дни на роботиката" на 13 април Издателство TLL Media и специализираният портал Robotics-Bulgaria.com отново бяха отличени от организаторите за приноса си към популяризирането и отразяването на надпреварата.

 

Когато партньорството е радост и гордост

 

В рамките на официалната церемония по награждаването на победителите, от Студентския клуб по роботика към ТУ-София (RoboClub.bg) изказаха благодарностите си към екипа ни с грамота и ефектна статуетка, чийто дизайн е в унисон с "кралската" тематика на състезанието тази година – "Robo Royale".

 

Тези две награди представляват поредно ценно признание от страна на Клуба за подкрепата, която с радост и удоволствие оказваме за развитието на проектите и инициативите му.

 

Грамотата и статуетката бяха връчени от доц. д-р инж. Елица Гиева, заместник-ректор по научната и приложна дейност на висшето учебно заведение.

 

"Нашите невероятни партньори подкрепиха реализирането на "Дни на роботиката" '24 към ТУ-София и спомогнаха изключително много за неговото популяризиране", коментираха от RoboClub.bg.

 

Екипът ни на свой ред поднася благодарности към тези предприемчиви и дейни млади хора, към научно-методичния им ръководител доц. Владимир Христов и към президента на Клуба Денис Исметов за възможността отново да сме част от това вълнуващо събитие, както и за ползотворното ни сътрудничество в редица инициативи през последните години!

 

 

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Robo Days   Дни на роботиката   RoboClub.bg   Студентски клуб по роботика   ТУ София   отличие  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...