Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Иновации и експертиза в роботизацията на серийни производства от Сан Макс Трейд

 

Фирма Сан Макс Трейд е специализирана във високоефективната автоматизация и роботизация на серийни процеси и производства. Компанията разполага с дългогодишен опит в доставката и внедряването на висококачествено оборудване от Китай за хранително-вкусовата промишленост.

 

Сан Макс Трейд предлага широка гама 6-осни роботи от каталога на утвърдения китайски производител Borunte Robot, които се доказват в практиката като отлични решения за изключително широк кръг от приложения.

 

Оптимално решение за всяко приложение

 

  • Обработка на материали;
  • Поддръжка на машинни инструменти;
  • Електродъгово и точково заваряване;
  • Рязане и сглобяване;
  • Тестване и проверка;
  • Дозиране и боядисване;
  • Шлайфане и полиране;
  • Палетизиране и складиране.

Акцент в портфолиото на Сан Макс Трейд – официален представител на Borunte Technology у нас, са високотехнологични роботизирани манипулатори, които поставят определен брой продукти в кашон. Гамата на компанията включва и роботи палетизатори, които слагат тези кашони на готови за транспортиране палети. По този начин се постига абсолютно завършен технологичен цикъл.

 

Преимущества на роботите Borunte, предлагани от Сан Макс Трейд на българския пазар, са наличието на постпроцесор и възможността за компютърно моделиране в Autodesk PowerMill Robot.

 

Доказано азиатско ноу-хау в индустриалната роботика

 

Borunte Robot е основана през 2008 г. с фокус върху разработката, производството, продажбите и следпродажбеното обслужване на богат асортимент от индустриални роботи, роботизирани системи за инжекционно формоване и резервни части.

 

Основна цел на азиатската компания е да създаде глобална технологична екосистема чрез надеждни интегратори по цял свят, сред които е и фирма Сан Макс Трейд – партньор на китайския производител с обхват на пазарите в България, региона и целия Европейски съюз.

 

Borunte Robot се стреми да реализира годишни продажби от над 40 млн. робота и да задмине трилионната бариера при приходите до 2049 г. За да консолидира още по-категорично маркетинговата си стратегия по цял свят, компанията превръща международната си продажбена дивизия в свой клон под името Borunte Technology.

 

Изчерпателният каталог на китайския производител включва богат асортимент от 2-, 4- и 6-осни роботи, инжекционни манипулатори, самонасочващи се превозни средства (AGV), периферия, цялостни решения за окомплектовка на роботи за специфични приложения и др.

 

 

Лидер в китайското оборудване

 

Сан Макс Трейд стартира дейността си през 2002 г. на руския пазар, където предлага оборудване за химическата промишленост от изтъкнати китайски производители. През 2015 г. е разкрито подразделение на компанията в България, което да оперира в рамките на ЕС. Така Сан Макс Трейд навлиза на балканския пазар с висококачествени машини и системи за хранителното производство.

 

Фирмата си партнира само с доказани, високо оценени и сертифицирани за износ на продукцията към ЕС китайски заводи, подбрани от локалния й офис в Шанхай. Цялото доставяно от Сан Макс Трейд оборудване разполага с пълно гаранционно и следгаранционно обслужване.

 

Запазена марка на компанията са решенията за автоматизация в хранително-вкусовата промишленост, включително синхроблокове, изплакващи, пълначни, затварящи, етикетиращи, фолиращи и опаковъчни машини, консервни и транспортни системи, станции за монтаж на картонени кутии и т. н.

 

"Пазарът в България е много перспективен и динамично развиващ се. Доста от вече съществуващите фирми модернизират оборудването си, въвеждайки автоматизация на производството, а други разширяват своята дейност. Все по-често получаваме запитвания за възможности за роботизация на производствените процеси и внедряването на високотехнологично оборудване", разкрива в специално интервю за сп. Инженеринг ревю управителят на Сан Макс Трейд Наил Сафаров.

 

Повече за предлаганите продукти и услуги вижте на сайта на компанията. За да научите как доказаните китайски технологии за роботизация могат да оптимизират и Вашето производство, консултирайте се с експертите от Сан Макс Трейд чрез посочените по-долу контакти.

 

 

Сан Макс Трейд ЕООД

1784, гр. София

бул. Цариградско шосе 131

"АТМ Бизнес Център"

+359 2 444 49 02

sanmax@abv.bg

https://sanmax.info

 

Отдел "Продажби":

+359 878 422 366

+359 882 269 738

sm.sanmax@gmail.com

 

     
Източник: Сан Макс Трейд

Ключови думи: Сан Макс Трейд   San Max Trade   Borunte   Borunte Technology   роботизация   6-осни роботи   роботи манипулатори   роботи палетизатори   ХВП   автоматизация  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...