Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Оптимизирайте качеството, точността и ефективността при палетизиране с 6-осни роботи от Сан Макс Трейд

Динамичните работни среди във фабриките и складовите стопанства, огромното разнообразие от продукти и опаковъчни решения и непрекъснато изменящите се клиентски изисквания превръщат палетизирането в истинско предизвикателство.

 

Ръчното изпълнение на тази ключова, но често тежка, уморителна и повторяема дейност ангажира много време, усилия и разходи за труд, които биха могли да бъдат оползотворени по-пълноценно.

 

За щастие, на помощ идват роботите. 6-осните палетизиращи роботи от гамата на доказания китайски производител Borunte Robot, предлагани на пазара у нас от фирма Сан Макс Трейд, са оптимално решение както за натоварени големи заводи, така и за по-малки цехове в различни сектори, в които работните потоци могат значително да бъдат оптимизирани посредством роботизация на серийните процеси.

 

Най-разумната инвестиция

 

Само един робот за палетизиране може да замести цели трима или четирима работници, като така да позволи пренасочването на ценния човешки капитал към по-отговорни и креативни задачи. Сред основните преимущества на системите Borunte са високата скорост, прецизност и производителност в комбинация с оптимална безопасност за служителите и обширни възможности за персонализиране на приложението посредством специализиран хващач.

 

Палетизиращите роботи в каталога на Сан Макс Трейд могат гъвкаво да бъдат комбинирани в цялостно роботизирано решение например с роботи манипулатори, които поставят продуктите в кашони и ги подготвят за палетизиране.

 

Нещо повече – 6-осните модели на бранда Borunte са базирани на най-авангардните технологии и достижения в сегмента на индустриалната роботика. Изработени от високоустойчиви материали посредством иновативни производствени методи, тези системи са приложими дори в тежки промишлени среди и агресивни условия, което ги превръща в "универсални войници", подходящи за всеки практически сценарий.

 

Революция в палетизирането

 

Роботите с шест степени на свобода, които Сан Макс Трейд от години успешно интегрира в български и европейски производства, са способни да боравят точно и ефективно с огромно разнообразие от продукти с различни размери, форма и тегло, включително кашони, чували, кутии, пакети, каси, щайги и т. н.

 

Сред предимствата им е интуитивният и лесен за управление потребителски интерфейс, който позволява лесно програмиране на системата за комплексни задачи и сложни модели на позициониране с отлична стабилност на товарите и палетите и оптимално оползотворяване на пространството.

 

 

Максималната надеждност на процеса се гарантира от съответствието на роботите с международните стандарти за безопасност, а иновативният дизайн и здравата конструкция минимизират изискванията за поддръжка и престоите на системата.

 

Инвестицията в робот е най-разумният и икономически обоснован подход за оптимизиране на работата във Вашето предприятие, тъй като гарантира бърза възвръщаемост и множество ползи в дългосрочен план.

 

Предимства на 6-осните роботи Borunte:

 

  • Доказано азиатско качество;
  • Изключителна ефективност и производителност;
  • Плод на най-иновативните технологии и най-устойчивите материали;
  • Шест степени на свобода за изключително бързи, прецизни и гъвкави движения;
  • Кратки работни цикли с висока повторяемост;
  • Свеждане до минимум на необходимото време, средства и ръчен труд;
  • Минимизиране на рисковете от грешки и инциденти;
  • Оптимално качество, надеждност и безопасност на работния процес;
  • Гаранция за дългогодишна безпроблемна експлоатация;
  • Перфектно решение за всякакви продукти, приложения и отрасли, включително производство, хранително-вкусова промишленост, бутилиране на напитки, опаковъчен сектор, складова дейност, логистика и т. н.

Повече за палетизиращите роботи Borunte от гамата на Сан Макс Трейд вижте във видеото тук.

 

Свържете се с експертите от компанията, за да получите експертна консултация относно най-подходящото решение за Вашето приложение в сферата на палетизирането. За максимално удобство, гъвкавост и бюджетна ефективност можете да закупите машините и системите на Сан Макс Трейд и на изплащане.

 

 

 

Сан Макс Трейд ЕООД

1784, гр. Софи

бул. Цариградско шосе 131

"АТМ Бизнес Център"

+359 2 444 49 02

sanmax@abv.bg

https://sanmax.info

 

Отдел "Продажби":

+359 878 422 366

+359 882 269 738

sm.sanmax@gmail.com

     
Източник: Сан Макс Трейд

Ключови думи: Сан Макс Трейд   San Max Trade   шестосни роботи   6 осни роботи   палетизиращи роботи   роботизирано палетизиране   палетизатори  

Област: Роботика  

е-книга Дигитални производствени иновации
Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
е-книга Дигитални производствени иновации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...