Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Бетелгиус e дистрибутор на Doosan Robotics

Преди няколко години в интервю един от мениджърите на Бетелгиус отговори на въпроса "Какво е мястото на Бетелгиус в съвременните технологии? Към какво се стремите в чисто технологично отношение?" по следния начин: "Винаги сме се стремили да предлагаме дигитални решения в аналоговите процеси.

Напоследък сме се фокусирали върху концепцията за Индустрия 4.0 и върху това, което можем да предложим в тази област. Планираме да представим на нашите клиенти редица иновативни разработки в областта на роботиката и машинното зрение, като вече работим по няколко проекта."

Още една важна стъпка по пътя към Индустрия 4.0

 

Днес с гордост можем да обявим, че Бетелгиус направи още една важна стъпка в осъществяването на тази визия чрез новото партньорство с Doosan Robotics в качеството си на дистрибутор за България.

 

Doosan Robotics, част от Doosan Group, е основана през 2015 г. и бързо се утвърждава като един от най-иновативните производители на колаборативни роботи в света. Компанията предлага широка гама от роботи, създадени да работят безопасно и ефективно заедно с хората в различни индустриални среди.

 

Коботите на Doosan Robotics се отличават с:

 

  • Висока прецизност;
  • Лесна интеграция;
  • Удобна за потребителя функционалност.

Ново партньорство за по-добро бъдеще!

 

Партньорството с Doosan Robotics позволява на Бетелгиус да предложи на системните интегратори на роботи най-съвременни решения за автоматизация, с които те да отговорят на нуждите на съвременната индустрия. Вярваме, че това сътрудничество ще допринесе за значително повишаване на ефективността и конкурентоспособността на производствените предприятия в региона.

 

 

Нови възможности в ерата на автоматизацията

 

За улеснение на нашите партньори разработихме нов уебсайт, изцяло на български език, съдържащ подробна информация за всички решения, които предлагаме. Сайтът предоставя изчерпателна информация за решенията на Doosan Robotics, включително технически спецификации, приложения и примери за внедряване.

 

Чрез сайта можете също така да изпратите запитване за партньорство и да получите експертна консултация от нашия екип.

 

С това ново партньорство Бетелгиус се ангажира да продължи да бъде водещ доставчик на иновативни инженерни решения, които отговарят на високите стандарти на съвременната индустрия. Очакваме с нетърпение да работим заедно с Вас в тази нова ера на автоматизация и технологичен напредък.

 

За повече информация относно решенията за автоматизация на Doosan Robotics посетете www.doosanrobotics.bg или се свържете директно с нас.
 

 

Бетелгиус ООД
Божурище 2227
Индустриална зона Божурище, ул. "Симеон Петров" № 16
Тел: 02 80 90 123/128, 0896 689 977, 0895 443 899
Имейл: sales@betelgeus.com
https://betelgeus.com/bg

 

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   Doosan   Doosan Robotics   колаборативни роботи   коботи   автоматизация   роботизация   роботика  

Област: Роботика  

е-книга Дигитални производствени иновации
Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
е-книга Дигитални производствени иновации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...