Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Kawasaki Robotics – японският лидер в областта на роботизацията

Kawasaki Robotics е японска компания с над 50-годишен опит в областта на роботизацията. Фирмата предлага роботизирани решения за широк спектър от приложения, включително заваряване, палетизиране, обслужване на машини, манипулиране, асемблиране, лепене и дозиране, които имат голям потенциал при роботизацията на производствените процеси в съответствие с изискванията на Индустрия 4.0.

Япония е високоразвита държава, международен синоним на надеждност и качество. Kawasaki Heavy Industries е основана и оперира и сега в тази страна. Всичко започва през 1878 г., когато Шозо Кавазаки основава корабостроителницата Kawasaki Tsukiji в Токио. Опирайки се на своето дълбоко познание и опит в бизнеса, Kawasaki Heavy Industries става пионер в областта на индустриалната роботика.

През 1969 г. компанията лицензира и представя Kawasaki-Unimate 2000 – първият индустриален робот, произведен в Япония. Kawasaki-Unimate 2000 може да замени десет опитни заварчици и да работи и дневна, и нощна смяна, като така извършва работа за 20 души.

Веднага щом разбират за тези възможности, автомобилостроителните компании поемат инициативата и започват да внедряват Kawasaki-Unimate в своите заводи преди останалите сектори. От самото начало Kawasaki Robotics си сътрудничи с известни автомобилни компании като Toyota, Suzuki и Ford, налагайки нови тенденции в качеството, прецизността и производителността.

През юли 2020 г. компанията създава Kawasaki Robotics CEE HUB в Краков, Полша, като част от стратегията си за засилване на позициите в Централна и Източна Европа. Подразделението отговаря за продажбите, маркетинг стратегията и развитието на партньорската мрежа на компанията в 12 страни в региона.

Kawasaki Robotics CEE HUB е както дистрибуционен център за роботизирани решения и складова база за оборудване, така и  център за обучение. Екипът от инженери предлага услуги за техническа поддръжка и обучение.

Повече за Kawasaki Robotics можете да научите тук.

За контакт:

Артур Талага
Мениджър Продажби
M: +48 663 890 123
E: a.talaga@kawasakirobotics.pl
LinkedIN: Artur Talaga
Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB

Минко Ангелов
Изпълнителен директор
M: +359 286 830 43
E: minko@bimextools.com
www.bimextools.com
Bimex Ltd.

     
Източник: Bimex Ltd.

Ключови думи: Kawasaki Robotics   Bimex   роботи   Индустрия 4.0  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...