Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

5 причини да станете системни интегратори на Kawasaki Robotics

Като световен лидер и пионер в индустриалната роботика Kawasaki Robotics логично разширява бизнеса си в Централна и Източна Европа. Вижте от какви предимства бихте могли да се възползвате, ако станете наши системни интегратори:

Kawasaki Robotics разполага с богат 50-годишен опит в бранша
Японският производител Kawasaki Robotics разполага с над 50 години опит в индустрията, като непрекъснато развива гамата си от продукти в сферата на роботиката, заедно с компетенциите си, експертното ноу-хау и техническата поддръжка за дистрибутори по цялото земно кълбо.

От 1968 г. насам неизменно подпомагаме клиентите си в ефективното управление на промишлените им системи с технологии от най-ново поколение. Богатата ни практика в бранша се доказва от реализираните до момента над 225 хил. интеграции на роботи Kawasaki в световен мащаб.

Роботите ни са готови за всяко промишлено приложение
Kawasaki Robotics доставя роботизирани системи за изключително широк набор от приложения. Всяка серия се отличава с уникален набор от специфични качества и характеристики.

По-близо сме до Вас от преди
През 2020 г. в Краков, Полша, разкрихме фирмено подразделение за Централна и Източна Европа – Kawasaki Robotics Central and Eastern Hub. Така имаме възможността да споделяме своя бизнес капацитет, опита си в продажбите и техническите си познания в областта на роботизацията и в тази част на Стария континент.

Доставяме резервни компоненти в рамките на 24 часа
Резервните части за всички наши популярни серии роботи са налични на склад и могат да бъдат изпратени при поръчка в рамките на 24 часа. Нещо повече – самите роботи от тези продуктови гами също са налични и могат да бъдат окомплектовани и подготвени за доставка само за 5 работни дни.

Портфолиото ни включва още заваръчни аксесоари за роботи, хващачи за най-разнообразни приложения, както и широк набор от системни компоненти. Клиентите ни могат да поръчат също и цялостни заваръчни клетки или такива за палетизиране.

Предлагаме отлична техническа поддръжка
Разполагаме с многочислени екипи от опитни специалисти и инженери в сферата на техническото обслужване на роботи, роботизирано оборудване, работни станции и системи за управление. Нашите експерти могат да осигурят както отдалечена поддръжка, така и посещение на място.

В специализирания Център за обучение техническите ни екипи могат да Ви научат как да програмирате своите роботи Kawasaki посредством обучителни програми за различни нива на компетентност. Всеки обучаем получава на разположение собствена станция, компютър и учебни материали.

Как да започнете?
Ако искате да научите как да станете системен интегратор на Kawasaki Robotics в своята държава, моля посетете нашия уебсайт, където ще намерите цялата необходима информация за Kawasaki Robotics. Разширете бизнеса си с един от най-големите производители на роботи в целия свят.

Kawasaki Robotics активно подкрепя бизнеса на интеграторите.
Поинтересувайте се как можем да помогнем и на Вас!

 

За контакт:

Артур ТалагаKawasaki Robotics Central and Eastern Hub
Мениджър Продажби
M: +48 663 890 123
E: a.talaga@kawasakirobotics.pl
LinkedIN: Artur Talaga
Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB

Минко Ангелов
Изпълнителен директор
M: +359 286 830 43
E: minko@bimextools.com
www.bimextools.com
Bimex Ltd.

     
Източник: Bimex Ltd.

Ключови думи: Bimex   Kawasaki Robotics   индустриални роботи   системни интегратори  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...