Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Изложението ROBOTICS в Любляна се отлага за март 2023 г.

21.03.2023   |   Събитията
 

Следващото издание на международното изложение ROBOTICS в Любляна ще се състои от 21 до 23 март 2023 г., обявиха организаторите от ICM. По традиция събитието ще се проведе паралелно със специализираните форуми IFAM (за новости в автоматизацията и мехатрониката), INTRONIKA (за технологии в сферата на промишлената електроника) и ICT4Industry (за най-актуалните решения за дигитализация на индустрията и бизнеса).

ROBOTICS е единственото търговско изложение за роботизирани и безпилотни системи в Словения и региона на Централна и Източна Европа. Платформата, чието предишно издание беше през 2020 г., представя последните иновации в индустриалната и сервизната роботика. Тя събира на едно място производители и доставчици на роботи, компоненти и цялостни решения в сегмента, оборудване за поддръжка, периферни устройства, услуги за проектиране и реинженеринг, диагностика, технологии за симулация, програмиране и др.

Посетителите на ROBOTICS 2023 ще имат възможността да се запознаят с най-новите продукти и приложения в сферата на промишлените, мобилните и специалните роботи, безпилотните превозни и транспортни средства, системите за управление и задвижване и др. Освен голям брой изложители от държави по цял свят, включително набиращи популярност стартъпи в областта на роботиката и автоматизацията, в изявата ще се включат още браншови асоциации, научноизследователски и технологични центрове за разработка, неправителствени организации и професионални общности.

     
Източник: ICM

Ключови думи: ROBOTICS   IFAM   INTRONIKA   промишлена роботика   индустриална автоматизация   сервизна роботика  

Област: Роботика  

Подобни статии

BGRobots
Bimex

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПредстоящоТехнологииПроектиСъбитиятаОбяви за работаОбучения/СеминариРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...