Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

К-Индустрия внедрява гъвкави, интелигентни и високопроизводителни решения с коботите Elfin на Han`s Robot

Han`s Robot е водещ глобален производител на колаборативни роботи и утвърден лидер на пазара в Китай. Фирма К-Индустрия е официален дистрибутор на азиатската корпорация в България и предлага всички модели коботи от сериите Elfin и Elfin-P, автономните превозни средства с мултисензорна функционалност от AGV гамата FR на компанията, както и мобилните манипулатори Star Robots.

Elfin - роботите от нова генерация

Колаборативните роботи Elfin са решения от ново поколение, които предлагат множество предимства в сравнение с конвенционалните индустриални роботи. Коботите на Han`s Robot могат да работят съвместно с хората без нужда от предпазни ограждения и без необходимост от специализирани инженери, които да ги програмират, пренастройват и стартират, което пести ценно пространство, време и финансов ресурс.

Моделите от серията могат лесно да се интегрират практически във всяко производство и да изпълняват ефективно повторяеми и монотонни дейности. Сред приложенията им са: заваряване, вадене на детайли от машини, pick-and-place операции, завиване и развиване на монтажни елементи, подреждане, рязане, боядисване, инспектиране на детайли, преместване на компоненти и изделия от една поточна линия на друга, сглобяване, шлифоване, полиране, тестване и много други.

Тези роботи реално могат да изпълняват функцията на оператори на различни автоматизирани машини и оборудване. Отличава ги основно това, че са леки и при нужда могат лесно да се преместват от една работна позиция на друга. Теглото на роботизираните манипулатори е от 17 до 55 кг, а повторяемостта им варира от 0,03 до 0,1 мм при различните модели. Друго съществено предимство на коботите от гамата Elfin е достъпният им ценови диапазон. Един робот от серията може да възвърне инвестицията за закупуването си само за около година.

Интелигентни роботи за всички индустрии

Han`s Robot реализира собствена научноизследователска и развойна дейност чрез института Han`s Motor Robotics Research Institute. Китайският производител е посветен на разработването, популяризирането и внедряването на интелигентни роботизирани решения във всички индустрии, което го превръща в глобален лидер в ерата на умните роботи.

Като официален дистрибутор на азиатската компания фирма К-Индустрия ЕООД ще Ви помогне да изберете правилния робот за Вашето производство и лесно да го интегрирате, за да гарантирате бъдещето на своя бизнес.

Повече за иновативните роботи от портфолиото на Han's Robot можете да научите от уебсайта на К-Индустрия, както и от страницата на китайския производител.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

К-Индустрия ЕООД
Варна 9000
кв. Бриз 120
Tел.: +359 88 826 6614, +359 88 723 8206
E-mail: office.kindustry@gmail.com
Web: https://cobots.kindbg.com/

     
Източник: К-Индустрия

Ключови думи: К-Индустрия   Han`s Robot   колаборативни роботи   коботи   Elfin   Elfin-P   AGV   мобилни манипулатори   автономни роботи  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...