Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Водещото изложение за роботика в Централна и Източна Европа STOM-Robotics отваря врати през март

01.12.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От 19 до 22 март 2024 г. в полския град Келце ще се състои следващото издание на специализираното международно изложение за индустриални роботи STOM-Robotics.

 

Технологичният форум, който се провежда от 2018 г. насам, събира водещи производители, разработчици, интегратори и дистрибутори на промишлени роботизирани системи и техните клиенти от цял свят.

 

Събитието вече е утвърдена платформа за премиера на иновациите в сектора не само в рамките на Централна и Източна Европа, но и в глобален план. Обширният продуктов спектър на изложбеното шоу включва роботи и цялостни решения за роботизирани операции и технологични линии, спомагателни системи, компоненти, задвижвания, контролери, инструментална екипировка и периферия, измервателни устройства, процесни флуиди и т. н.

 

Полската "Индустриална пролет"

 

Европейското експо се провежда под шапката на мащабната изложбена платформа "Industrial spring", организирана от местната панаирна компания Targi Kielce. Част от богатата ежегодна селекция от паралелни събития в рамките на полската "Индустриална пролет", които обединяват световния бранш на машиностроенето, металообработката и производствените технологии, са още специализираните търговски изложения за:

 

Металообработващи машини и инструменти STOM-Tool;

Технологии и решения за рязане и обработка на листов материал STOM-Blech&Cutting;

Лазерни технологии и оборудване за обработка STOM-Laser;

Крепежни системи и елементи STOM-Fix;

Пневматика, хидравлика, задвижване и управление Kielce FLUID-POWER;

Повърхностна обработка EXPO-SURFACE;

Заваръчни системи и технологии WELDING;

Адитивно производство 3D PRINTING DAYS;

Контролно-измервателно оборудване Control-STOM;

Виртуални технологии за обработка WIRTOPROCESY.

 

Тематичният обхват на изложбения цикъл включва последните новости при металорежещите и металообработващите машини с ЦПУ, инструменталната екипировка, лазерната и заваръчната техника, системите за 3D печат и др.

 

Притегателен център за сектора на роботиката

 

Yaskawa е официален партньор на STOM-Robotics от първото му издание насам, като през миналата година (след промени в графика на провеждане от предишните издания) изложението се завърна към обичайните си пролетни дати в синхрон с концепцията на цялата изложбена платформа.

 

"Макар STOM-Robotics да е най-новият представител на "Industrial spring", това е и най-динамично развиващото се събитие от групата. Ето защо само няколко години след старта си то вече е неизменна част от изложбения цикъл", коментират от Targi Kielce.

 

Предходното издание на форума през 2023 г. посрещна повече от 600 компании от Централна, Източна Европа и света със собствени щандове в седемте зали на изложбения и конгресен център в Келце, като организаторите очакват предстоящото шоу за промишлена роботика през март да е също толкова или дори още по-успешно. 98,6% от миналогодишните участници са потвърдили интереса си да се включат в експозицията и през 2024 г., а цели 99,8% от анкетираните изложители са споделили, че са доволни от преживяването.

 

Портфолиото на Targi Kielce включва над 90 хил. кв. м изложбени площи, седем модерни и високотехнологично оборудвани изложбени зали, 276 хил. посетители от цял свят, както и повече от 7 хил. посетители.

 

     
Източник: Targi Kielce

Ключови думи: STOM-Robotics   Targi Kielce   Industrial spring   индустриални роботи   роботика   металообработка   машиностроене  

Област: Роботика  

е-книга Дигитални производствени иновации
Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията
е-книга Дигитални производствени иновации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...