Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Burgas Digital 2021 ще представи върхови достижения в роботиката и дигитализацията

На 5 ноември 2021 г. в Бургас ще се проведе конференция Burgas Digital 2021, която ще срещне високите технологии в областта на изкуствения интелект, роботиката, Индустрия 4.0, концепцията за умни градове и иновативните методи в образованието с бизнеса, науката, предприемачеството, местната власт и професионалните организации в региона.
 
Събитието ще се проведе в Международен конгресен център Бургас от 9:00 до 17:10 ч. при спазване на въведените противоепидемиологични мерки.
 
Конференцията се организира от община Бургас и София Тех Парк в партньорство с Професионална асоциация по роботика и автоматизация (ПАРА), ИКТ Клъстер – Бургас, Училищното настоятелство при Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации – Бургас, Индустриален логистичен парк Бургас, Югоизточен дигитален иновационен хъб, Университет "Проф. Д-р Асен Златаров" – Бургас, Бургаски свободен университет, Американска търговска камара в България.
 
Мотото на срещата е "Роботика, нови технологии, дигитален бизнес" и има за цел да представи мнението на експерти от индустрията и да демонстрира върхови достижения в областта на роботиката и дигитализацията.
 
По време на събитието ще бъдат демонстрирани решения в областта на автоматизацията и роботиката, виртуалната реалност и умните градове от ФАНУК България, Телелинк Бизнес Сървисис, Университет "Проф. д-р Асен Златаров", Рапид Прогрес, Ондо, Гига Аутомата, образователния стартъп Тинузавър и учениците от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, които се обучават по специалност "Програмиране на изкуствен интелект".
 
Кристиян Михайлов и Йонко Чуклев от ПАРА ще се включат с модерирането на три от панелите. В панел "Индустрия 4.0 – ролята на роботиката и умните фабрики" Христо Гилищаров от Фанук България, Калоян Георгиев от Schneider Electric и Камен Георгиев от Сивико ще споделят повече за успешните практики в роботиката, ролята на системните интегратори и връзката им с Индустрия 4.0.
 
В рамките на форума ще се отбележи и 5-ият рожден ден на ИКТ Клъстер Бургас.
 
Безплатна регистрация може да бъде направена тук.

     
Източник: ПАРА

Ключови думи: ПАРА   ФАНУК   FANUC   Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Siviko   Сивико   роботи   дигитализация   индустрия 4.0  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...