Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Сингапурски производител на автономни мобилни роботи търси дистрибутори

02.07.2021   |   Начало»Бизнес

Сингапурска фирма, която проектира и произвежда автономни мобилни роботи, търси дистрибутори в Европа.
 
Автономните мобилни роботи за преместване и транспортиране на тежки товари, произвеждани от фирмата, намират приложение в логистиката и производствения сектор. Те могат да пренасят палети и други товари с тегло между 300 и 1000 кг и да бъдат внедрявани в нови фабрики при минимални промени в наличната инфраструктура. Това позволява както на малки, така и на големи фирми да автоматизират процеси, без да се налага да ги прекъсват.
 
Сингапурската фирма предлага индустриални автономни мобилни роботи, които работят в споделени зони с операторите, за изпълнение на задачи като повдигане и пренасяне на товари, сортиране и пакетиране.
 
Асортиментът на фирмата включва и мобилни роботи за приложения на закрито за образователни и изследователски цели. Тези роботи могат да бъдат допълнително снабдени с голямо разнообразие от сензори и аксесоари. Използваният софтуер с отворен код позволява роботът да се използва за широк спектър от приложения – от изследвания в областта на роботиката до обучение в университетите.
 
Компанията е проектирала и здрав мобилен робот за изследователски цели на открито. Той може лесно да се интегрира със сензори, модули и манипулатори, съвместими с операционната му система.
 
Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   автономни мобилни роботи   логистика  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...