Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Robomatica 2022 в Мадрид ще покаже последните новости в индустриалната роботика и автоматизация

19.10.2022   |   Начало»Предстоящо

14-ото издание на международното изложение за промишлена роботика и автоматизация Robomatica ще се проведе на 19 и 20 октомври т. г. в изложбения център Feria de Madrid, разположен в испанската столица. Събитието е част от панаирното трио за усъвършенствани производствени технологии Advanced Manufacturing, организирано от IFEMA, заедно с изложбата за иновации в сферата на металообработката MetalMadrid и единствения специализиран форум за композитни материали в Испания - Composites Madrid.

На обща площ от на 38 000 кв. м трите прояви ще посрещнат общо 600 изложители и повече от 15 хил. гости от цял свят. Организаторите отчитат значително увеличаване на интереса след последното издание през 2021 г., когато в платформата се включиха 550 изложбени компании и малко над 12 хил. международни посетители. Сред акцентите в тематичния профил на Advanced Manufacturing 2022 попадат технологиите за свързаност в индустрията, адитивното производство, повърхностната обработка, качественият контрол, решенията за тестване на промишлени изделия и др. Част от съпътстващата програма ще бъдат технологичният конгрес TECH Congress 4.0, посветен на Industry 4.0 приложенията, множество презентации, семинари и събития за насърчаване на бизнес кооперирането.

Robomatica 2022 ще представи роботиката като ключов елемент от автоматизацията на фабриките на бъдещето и ще демонстрира последните тенденции при промишлените роботи и техните приложения. Своите иновативни продукти и решения в сегмента ще покажат производители и доставчици на индустриални роботизирани системи, коботи, средства за автоматизация, контролни системи, програмируеми логически контролери, компоненти за роботи, хващачи, микрочипове, софтуер за разработка, програмиране и управление на роботизирани приложения, електронни системи, интелигентни складови платформи, автономни превозни средства и др.

От IFEMA очакват сред посетителите да бъдат представители на множество международни компании от автомобилостроенето, фармацевтичната, козметичната, полимерната и химическата индустрия, биотехниката и биомедицината, електрониката и други сфери на производството.

     
Източник: IFEMA

Ключови думи: IFEMA   Feria de Madrid   Robomatica   MetalMadrid   Composites Madrid   Advanced Manufacturing   роботика   индустриални роботи   индустриална автоматизация  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Сан Макс Трейд
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...