Robotics Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Обявиха датите за следващото издание на ISR Europe

56-издание на международния симпозиум по роботика ISR Europe ще се състои на 26 и 27 септември 2023 г. в Щутгарт. Форумът, в който по традиция ще вземат участие водещи представители на индустрията и научно-изследователските среди, ще насочи вниманието към последните достижения в сферата на промишлените роботизирани системи.

Ежегодната конференция се организира съвместно от Института по инженерно управление на металообработващи машини и производствени единици (ISW) към университета в Щутгарт и IT общността (ITG) към немската Асоциация за електрически, електронни и информационни технологии (VDE). Част от организационния комитет на симпозиума са още Германската асоциация на машиностроителните компании (VDMA) и Институтът за производствен инженеринг и автоматизация Fraunhofer IPA.

"Технологиите в областта на роботиката са в процес на активна конвергенция - те се превръщат в иновативни решения с глобална значимост за цялото човечество. Ние, разработчиците в сегмента, сме в челните редици на тази еволюция, комбинирайки принципите на Industry 4.0 и тенденциите при изкуствения интелект с доказани приложения от практиката. През последните години има много интересни разработки в областта, който ще се радваме да представим на ISR", коментират организаторите.

Какви ще са акцентите в програмата?

Събитието ще включва изложбена зона, в която ще бъдат демонстрирани актуални разработки на немската Научна общност за монтажна, манипулационна и индустриална роботика (MHI). Сред акцентите в програмата е и семинар, посветен на новостите при операционните системи за индустриални и сервизни роботи, който ще постави фокус върху теми като моделиране, планиране и управление, както и върху иновациите при компонентите и технологиите в сегмента.

В рамките на платформата "Business Track" представители на бранша ще имат възможността да представят пред многобройната аудитория на ISR Europe 2023 най-новите си продуктови иновации.

Доклади за лекторско участие в конференцията могат да бъдат подавани до 13 март тук.

     
Източник: ISR Europe; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ISR   ISR Europe   роботика   индустриални роботи   сервизни роботи   VDMA   Fraunhofer IPA  

Област: Роботика  

Подобни статии
ВИТТО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ РОБОТИКАТА на специализирания портал Robotics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноКариериБизнесСъбитиятаТехнологииПроектиПазар
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...